Call Us Today: +359 896 733218

Комплекс Сънсет Ризорт

Всички оферти за продажба и наемане.

Комплекс Сънсет Ризорт – перлата на българското черноморие!

В многообразието от построени ваканционни комплекси по българското черноморско крайбрежие има един, който „стърчи“ над другите, не само с висотата на своята архитектура, но и с наличието на практически всички условия, които са от значение за туриста или собственика, за една пълноценна лятна почивка.

1. Местоположение на комплекса.

Сънсет Ризорт се намира в началото на гр. Поморие, трети по големина по българското черноморие. Градчето е известно със своята лечебна кал, производството на морска сол, а местните вина и високоалкохолни напитки традиционно доминират в предпочитанията на познавачите. Комплексът е на 18 км от главният град Бургас – в южна посока, а в северна посока също на 18 км от най-големият туристически комплекс в България – Слънчев Бряг. Непосредствено преди Слънчев бряг се намира историческият град Несебър – част от световното архитектурно наследство на UNESCO. Летище Бургас е на 7 км. С две думи – летище, места за хранене и забавления, шопинг, посещение на забележителности – всичко е на максимум половин час от Вас.

2. Плажна ивица.

Със своето уникално югоизточно изложение, плажът пред Сънсет Ризорт разполага с една от най-широките пясъчни ивици, а дължината покрива цялото лице на комплекса от близо 400 м. Брегът е пясъчен, полегат, а морето в повечето време е спокойно. Идеално е за семейства с малки деца.

3. Архитектура и изпълнение.

Сънсет Ризорт е уникален обект по своята архитектура. Фасадите с внимание към всеки детайл, просторните фоайета, качеството на вложените материали, индивидуалността в разпределенията на апартаментите – всичко това отличава комплекса от останалите. Разположението на сградите от външната част на парцела, разчупената вертикална планировка с наличие на комбинация от зелени площи, външни басейни, булевардни вили, външни барове и места за хранене, осигуряват простора и комфорта, от които всеки посетител на комплекса остава впечатлен.

4. Места за хранене, комфорт и забавления.

Няма друг комплекс по българското черноморие с такава концентрация в себе си на обекти за един истински петзвезден престой. Пет бюфетни и четири а-ла-карт ресторанта; множество барове, включително два пуул бара; мултифункционална зала; боулинг; виенска сладкарница; детски клуб; фитнес; огромен релакс център на площ над 1000 кв.м.; фитнес; вътрешен басейн; четири външни басейна; детски водни пързалки; изкствена река; огромен плаж с атракции – всичко това превръщат Сънсет Ризорт в идеалното място за изживяване на едно незабравимо лято!

5. Сънсет Аквапарк.

Сънсет Аквапарк се намира на 100 м от комплекс Сънсет Ризорт. Със своите 32 пързалки той предлага на своите посетители разнообразие по вид и трудност водни съоражения, които предлагат незабравими преживявания за всяка възраст. Специално е помислено за децата, като има изградена детска водна игрална система.

6. Управляваща компания.

Комплекс Сънсет Ризорт се управлява от мениджмънт компания с утвърдено име в туристическия бранш. На ключови позиции са поставени хора с дългогодишен опит, добре приети от световните туроператори. Неслучайно всяка година комплека получава редица награди в световни класации, последната от които е – TUI Family Champion 2018, като хотел подходящ за семейства с деца.